Effektiv ekspertise forpligter

Viden og løbende investeringer i ny teknologi gør bo·glas a/s
til en fremsynet leverandør af glasløsninger.

per

Ekspertise kombineret med effektivitet har sikret bo·glas a/s i Brønderslev en stærk position på det danske marked. Desuden er den faglige viden blevet bakket op af en løbende investering i den nyeste teknologi og en moderne maskinpark for at opfylde ambitionen om at være blandt de førende producenter herhjemme – især når det handler om unikke og avancerede produkter i glas fra alt i farver og glas med tryk, udsmykning og interiør til termoruder, værn og facader.

"Vores mål er at være et kompetencecenter. Det gælder viden om glassets mange anvendelsesmuligheder, den fysiske bearbejdning og udvikling af nye processer og produkter. Kun fantasien må sætte grænser, og vores knowhow skal være med til at udvikle de produkter, som ingen andre tror mulige. Det handler om at se nye muligheder," siger Per Sørensen, administrerende direktør.

Familieejet virksomhed

Han står i spidsen for den nordjyske familieejede virksomhed, der blev grundlagt som glarmesterforretning tilbage i 1961 af hans far, Jørgen Sørensen. Efter flere flytninger og udvidelser beskæftiger bo·glas a/s i dag godt 45 medarbejdere og har et omfattende produktprogram.

"Den internationale konkurrence på markedet betyder, at vi hele tiden skal udvikle os og styrke vores viden. Derfor forsøger vi at skille os ud, når det drejer sig om avancerede produkter, der kræver særlige kompetencer og knowhow samtidig med, at vi kan producere effektivt," siger Per Sørensen.

bo·glas a/s har i det seneste årti investeret i masser af moderne teknologi – bl.a. en CNC-styret sliber, et fuldautomatisk skæreanlæg, en ny linje til produktion af termoruder, en moderne hærdeovn og et anlæg til silketryk – for blot at nævne nogle af dem. Desuden har virksomheden eget lamineringsanlæg. De mange processer i eget hus kan kombineres til et hav af glasløsninger.

Innovation præger ånden

I dag er produktionen domineret af termoruder til facader, tage, værn, interiør og møbler. Det kan være alt fra farvet glas, ruder med solafskærmning, lydisolerende glas og sikkerhedsglas til bordplader, døre til badeværelser, til skabe, hylder, låger eller skillevægge.

"Vi har en flad struktur og en ånd blandt medarbejderne præget af innovation og lyst til at eksperimentere. Det gør os ikke kun i stand til at udvikle nye produkter, men også til at servicere og rådgive kunder og kolleger i branchen. Vi vil være en af de førende leverandører, når det gælder produktudvikling," siger Per Sørensen.

per2