Lamineret glas

bo·glas kan nu tilbyde et unikt system af farvede PVB (Polyvinyl butyral) folier. Dette giver fantastiske muligheder for at tilføje arkitekturen helt unikke dekorative/kunstneriske flader.

Systemet kan kombinere 16 basisfarver til mere end 1000 forskellige transparente eller translucente nuancer, og dermed ramme netop den ønskede farve. Man kan også kombinere folierne, så man har forskellige farver på hver side af glasset.

Mange anvendelsesmuligheder

Dette produkt giver kreative mennesker uanede muligheder for at kombinere glas og design på en helt ny måde. Glasset kan f.eks. anvendes som facadeglas, værn, gulve, trappetrin, vægge, døre, baldakiner m.v. Dette er kun nogle få eksempler, - det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor glasset anvendes.

Sikkerhedsglas 

Der er tale om et sikkerhedsglas bestående af min. 2 lag glas, som er smeltet sammen omkring en farvet PVB folie. Fordelen ved denne glastype er, hvis glasset går itu bliver glassplinterne hængende i lamineringen.

Der er et utal af kombinationer. Lamineret glas kan opbygges af såvel hærdet-, uhærdet- og varmeforstærket glas. Derfor er det næsten altid muligt at få et glas, der dækker projektets styrke- og sikkerhedsmæssige behov.

Vanceva

På vor folieleverandør Vancevas hjemmeside er det muligt at lave egne designs ud fra et udvalg af farver. På hjemmesiden er der tre muligheder under "Color Studio":

Color Families
Her er der mulighed for at se forskellige kombinationer inden for samme "palette / familie" af Vanceva™ folien.

Create your own color.
Her kan grundfolierne kombineres og dermed finde frem til den ønskede farve. I højre side er der et eksempel på en bygning med ruder i den ønskede kombination.

Two side color.
Her kan der laves en kombination med to farver, en farve indvendigt og en udvendigt. I højre side er der ligeledes eksempler, set inde– og udefra

Eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!
    Lamineret glas