Døre i hærdet glas

Glasdøre, evt. leveret med f.eks. DORMA beslag og gulvpumper eller vores egne komkurrencedygtige beslag og gulvpumper fra bo•tech serien.Ved evt. brud krakelerer hærdet glas i små og ufarlige stykker, i modsætning til almindeligt glas, der altid giver meget skarpe kanter.

Hærdet glas er testet og klassificeret som personsikkerhedsglas iht. DS/EN 12600. Hærdeprocessen såvel som bearbejdning af glasset bliver løbende overvåget gennem vort kvalitetsstyringssystem baseret på principperne i ISO 9001.

Styrke
Hærdet glas har en brudstyrke, som er 4-5 gange større end almindeligt glas. Hærdet glas er ikke hårdere og har ikke større ridsefasthed end alm. uhærdet glas.

Forskellige glastyper
Døre i hærdet glas kan leveres som farvet glas. Visse typer ornament glas kan ligeledes hærdes.

Rumadskillelse i glas

Som alternativ til rumadskillelser i tunge byggematerialer er glas perfekt, når man ønsker mere lys og åbenhed. Glasvægge og dørpartier leveres som hærdet eller lamineret glas i forskellige tykkelser afhængig af størrelse.

Der er mange muligheder, udover klart glas kan vi leverer matteret, gennemfarvet eller silketrykt glas. Dermed virker glasset som en udsmykning / dekoration i rummet.

Glaspartier og døre kan leveres med de nødvendige beslag, så som hjørneklumpbeslag, skinner, dørpumper og greb. Vi har lager af bo·tech standard beslag.

glasdore

Databalde

Datablad - Døre i hærdet glas

Datablad - Glasbeslag til helglas dør 1

Datablad - Glasbeslag til helglas dør 2

Produkter