Døre i hærdet glas

Glasdøre, evt. leveret med f.eks. DORMA beslag og gulvpumper eller vores egne komkurrencedygtige beslag og gulvpumper fra bo·tech serien.Ved evt. brud krakelerer hærdet glas i små og ufarlige stykker, i modsætning til almindeligt glas, der altid giver meget skarpe kanter.

Hærdet glas er testet og klassificeret som personsikkerhedsglas iht. DS/EN 12600. Hærdeprocessen såvel som bearbejdning af glasset bliver løbende overvåget gennem vort kvalitetsstyringssystem baseret på principperne i ISO 9001.

Styrke
Hærdet glas har en brudstyrke, som er 4-5 gange større end almindeligt glas. Hærdet glas er ikke hårdere og har ikke større ridsefasthed end alm. uhærdet glas.

Forskellige glastyper
Døre i hærdet glas kan leveres som farvet glas. Visse typer ornament glas kan ligeledes hærdes.

Rumadskillelse i glas

Som alternativ til rumadskillelser i tunge byggematerialer er glas perfekt, når man ønsker mere lys og åbenhed. Glasvægge og dørpartier leveres som hærdet eller lamineret glas i forskellige tykkelser afhængig af størrelse.

Der er mange muligheder, udover klart glas kan vi leverer matteret, gennemfarvet eller silketrykt glas. Dermed virker glasset som en udsmykning / dekoration i rummet.

Glaspartier og døre kan leveres med de nødvendige beslag, så som hjørneklumpbeslag, skinner, dørpumper og greb. Vi har lager af bo·tech standard beslag.

Eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!
    glasdore