Dekorationsglas

Glas med tryk på!

bo·glas a/s kan tilbyde silketrykt glas fra moderne trykkeri. bo·deco® - en mulighed for at påtrykke mønster og tekst i ønsket farve. Endvidere er det muligt at lakkere glasplader med farver der er beregnet til anvendelse hhv. indendøres og udendørs. Kun fantasien sætte grænser.

SILKETRYK bo·deco® serigrafi - en mulighed for at påtrykke mønster og tekst i ønsket farve. Kun fantasien sætter grænser. Under hærdeprocessen smeltes farven ind i glasoverfladen.

Silketrykt glas er dermed sikkerhedsglas, og er modstandsdygtig overfor termiske sprængninger. Silketrykt glas er egnet til anvendelse i fx værnglas, indbygget i termoruder, døre og rumadskillelse. Silketrykt glas med påtrykt rastemønster kan ligeledes anvendes til solafskærmning.

bo·deco® serigrafi leveres i flere standardmønstre, i translucent farve, dvs. lyset trænger igennem farven, men hindre gennemsyn. Silketrykt glas kan leveres i formater fra 80 x 310 mm og helt op til 1400 x 2800 mm, afhængig af glastykkelse.

Glasset kan leveres med tryk over hele fladen, med standard mønstre eller mønster efter kundens ønske.

Facadeglas

bo·deco® facadeglas er emaljeret. Glasset er trykt med en keramisk farve på bagsiden. Under hærdeprocessen smeltes farven ind i glasoverfladen. Facadeglas anvendes bl.a. til brystninger og er min. 6 mm tykt. Glasset kan leveres i et antal standardfarver, typisk efter RAL-farveskalaen.

Dekorationsglas med lak

Med vort moderne lakanlæg kan vi nu tilbyde bo·deco® lak på både hærdet og uhærdet glas. bo•deco® lak er en vandbaseret farve, der sprøjtes på glasset.

Glasset er perfekt i forbindelse med interiør såsom vægpaneler og bordplader, hvor der ikke er vedvarende kontakt med vand.

Vi kan levere i facon / model efter opgave, med forskellig kantbearbejdning og med huller, diverse hak og udskæringer.

Eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!
    idraettens

    Datablade

    Datablad - Dekorationsglas

    Datablad - Forbehold i forbindelse med emaljeret og silketrykt glas

    Datablad - Silketryk standardmønster