Det andre ikke kan

I over ti år har møbelvirksomheden Montana brugt bo•glas som leverandør af glas til sit eftertragtede interiør. Til stor tilfredshed.

“Ingen andre kan det, de kan”.

Så kort og klar lyder opsummeringen af bo•glas’ kompetencer fra Jan Rasmussen, logistikchef hos møbelfabrikanten Montana.

I mere end ti år har bo•glas stået for leveringen af glas til Montanas eftertragtede reolsystemer, og Jan Rasmussen understreger, at samarbejdet har været frugtbart.

“bo•glas er gode til at tilpasse sig de løsninger, vi har brug for. Virksomheden har for eksempel investeret i et lakanlæg, som kan male på glas, fordi vi har en badeserie, hvor farvede glasplader i bordene er meget efterspurgte. Det betyder, at vi kan efterkomme de ønsker, vores kunder måtte have til farven på glasset,” fortæller logistikchefen og tilføjer, at Montana kan tilbyde op mod 45 forskellige farver.

bo•glas sørger derudover for særlige ønsker til blandt andet glaslåger og glasspejle i Montanas interiør, og det fleksible samarbejde er alt sammen med til, at Jan Rasmussen ikke kunne forestille at skifte bo•glas ud med eksempelvis en kinesisk leverandør.

“Det er måske billigere at få vores produkter lavet i Kina, men produktionerne er også mere standardiserede. De glasløsninger, vi har brug for i vores møbler, kan bo•glas levere bedre og mere præcist,” siger logistikchefen fra Montana.

Han udtrykker stor tilfreds med makkerskabet med den nordjyske glasvirksomhed:

“Det er et godt samarbejde, vi har,” fastslår Jan Rasmussen.

35149_Stueaubergine